Jullovet är redan slut

Publicerad måndag den 7 januari 2008 kl. 15.13

Jullovet är slut. Det är bara att konstatera att det här lovet har gått precis lika fort som vanligt. Det är lustigt att jag blir lika förvånad varje gång. Jag tycker att jag borde ha lärt mig att jag inte ens hinner med en bråkdel av vad jag planerat.

Jag är en tidsoptimist. Jag tycker alltid att jag har tid till att göra lite extra innan bussen går. Det spelar ingen roll om det är den enda bussen som går för dagen och det gäller världens möjlighet som aldrig kommer igen. På samma sätt tycker jag mig ofta ha riktigt gott om tid och skjuter gärna fram uppgifter. För att en tid senare upptäcka att det nu i stället är ont om tid. Gång på gång försöker jag intala mig själv att börja tidigt med mina uppgifter, men trots det tenderar jag att vänta in i det sista.

I morgon börjar en ny termin. Vi får se om jag lyckas bättre med tidsplaneringen. Jag lovar i varje fall att göra ett allvarligt menat försök!

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.