Matlagning och MSN hör inte ihop

Publicerad fredag den 25 januari 2008 kl. 16.04

Det är helt okej att laga mat. Faktum är att det ofta är till och med ganska kul. Däremot har jag i varje fall fram till i dag ansett att man utnyttjar sin tid dåligt om man står och väntar vid spisen. Men att skriva på MSN samtidigt som man lagar mat är inte särskilt smart. Det har jag i dag fått erfara.

Jag kommer ihåg en händelse för ett par år sedan. Jag bakade muffins eller något likande. Det roliga är att efter det att jag hade ställt in bakverket i ugnen, glömde jag bort att jag höll på att baka. En timme senare luktade det bränt i hela huset, och med ens insåg jag mitt misstag.

I dag glömde jag inte bort matlagningen, men resultatet blev samma som om jag hade gjort det. Egentligen vet jag att mjölk kokar upp snabbt, men så snabbt trodde jag faktiskt inte det gick. ^^

På tal om matlagning kan jag dela med mig av mitt och Marias nya hemliga recept på pannkakor, inspirerat av en viss Johan.

Ingredienser:
  • Vanligt pannkaksrecept
  • ½ dl bakpulver/ägg

Pannkakorna blir extra goda, och även extra höga. Jag rekommenderar alla att prova!

Kommentarer

kockensomhållerpåattsökapatent söndag den 27 januari 2008 kl. 19.52:

Men Anders! Nu är ju inte vårt pannkaksrecept hemligt längre:P