Jag drömmer om mitt projektarbete

Publicerad söndag den 3 februari 2008 kl. 16.16

När jag vaknade i morse trodde jag att mitt projektarbete var helt klart och inlämnat för bedömning. Jag var också säker på att jag uppmärksammats för det i lokalpressen. En dag i vår har jag förhoppningsvis kommit dit, men knappast redan i dag. Faktum är att betydligt mer än hälften av projektarbetet återstår och att jag inte sysslat med det sedan december.

Kanske är den här drömmen en uppmaning till mig att ta tag i mitt projektarbete. Drygt två månader har jag på mig att slutföra det. Projektarbetet handlar om återvinning i Ulricehamns kommun. Frågan som jag utreder är vad det skulle innebära om kommunen införde ett system med insamling av olika avfallsslag vid hemmet, i kategorier som till exempel tidningspapper, glas, mjukplats, så som man gjort i vissa andra kommuner.

Jag tycker att mitt projektarbete är intressant. Problemet för mig är bara att ta mig tid till det. Just nu har projektarbetet inte så hög prioritet, bland annat på grund av att en datorkrasch för en vecka sedan förstörde pågående inlämningsuppgifter, men jag lovar att jag ska lägga krut på projektarbetet så snart som möjligt och att det ska bli ett kanonarbete!

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.