En hektisk vecka

Publicerad söndag den 10 februari 2008 kl. 22.04

Vecka 6 var för min del en hektisk vecka. Sällan har jag haft så lite tid över. Här är ett axplock av vad jag använde min tid till:

  • Lektioner, i den mån jag inte hade något annat krockande
  • Killer, leken som jag och Elin denna vecka körde igång med på min gymnasieskola. Jag blev enormt överraskad av att så många tog leken på stort allvar och sprang runt med purjolökar, gosedjur och frukter i högsta hugg.
  • Tennisträning. Tack för ditt stora engagemang, Jan!
  • URAN:s första föreläsning i tisdags, som jag berättade om i mitt tidigare inlägg URAN börjar komma igång. Ett betydligt större antal personer än vad någon av oss i styrelsen skulle ha kunnat drömma om kom på föreläsningen. Kul måste jag säga (även om det fick till följd att styrelsen i all hast fick köpa mer fika)!
  • Umgås med vänner
  • Teatern Brott och straff på Backa Teater, en härlig bearbetning av Fjodor Dostojevskijs roman från 1866. Regissören och skådespelarna lyckades skildra kaoset på ett enastående sätt. För övrigt var det kul med en så duktig orkester.
  • Elevrådet: Skolkonferensen, elevrådsstyrelsemöte och balutskottsmöte.
  • I går var jag på Unga Forskare Västs distriktsstämma och sedan dess ingår jag, Ingrid, Emil och Jonathan i distriktsstyrelsen. Unga Forskare Väst är en del av Förbundet Unga Forskare.

Det är skönt med sportlov. Man får tid till saker som man annars inte hinner med. Kanske borde jag dock ägna någon dag av lovet åt att slutföra de skoluppgifter som är mest brådskande. Jag har alldeles nyss publicerat en att-göra-lista som jag tänker uppdatera kontinuerligt.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.