Fullt upp den närmaste tiden

Publicerad onsdag den 5 mars 2008 kl. 19.46

Jag har räknat ut att jag den närmaste tiden kommer ha fullt upp. När man har mycket att göra kan det vara vettigt att göra upp en tidsplan över vad man ska göra varje timme. Ofta blir det enklare att överblicka vad som krävs av en, det känns enklare att hinna med det som måste göras och mer blir gjort. Just nu fungerar det inte. Mitt schema är helt enkelt så fullt med aktiviteter att jag helt omöjligtvis kan hinna bli klar med de uppgifter som jag måste, då även dessa är för många på för kort tid.

I en stund som denna måste man prioritera. Allt är inte lika viktigt, både vad gäller uppgifter och aktiviteter. Man får helt enkelt välja vad man anser vara viktigast och börja med det.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.