Hemma igen, dags för pluggande

Publicerad söndag den 9 mars 2008 kl. 13.25

Nu är jag hemma igen. Har sovit i min egen säng i natt. Skönt! I helgen har jag arbetat ideellt för Unga Forskare Väst. Det här var distriktsstyrelsens första möte och vi har lagt upp planer för 2008, bl.a. genom att utse styrelseposter och upprätta måldokument. Personligen anser jag att måldokument är ett mycket bra hjälpmedel för en styrelse. Jag tycker det ser mycket lovande ut och ser fram emot ett trevligt år i distriktsstyrelsen.

Nu är det verkligen dags att börja plugga. Jag har många skoluppgifter för tillfället och det är kort tid till deadline för många av dem. Tänkte ägna eftermiddagen fram till tennismatchen åt pluggande, vi får väl se om jag lyckas med det. Jag hoppas det.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.