Ser fram emot Frankrike

Publicerad onsdag den 19 mars 2008 kl. 21.14

Vy över Paris

Det börjar närma sig studenten. Det känns väldigt dystert. Ungefär som slutet. Samtidigt vet jag att det inte är det, utan början på en ny period av mitt liv. Vad jag vill göra det närmaste året har jag ganska klart framför mig. Då känns det lugnare.

Jag kommer sakna den här tiden av mitt liv. Utan tvekan. Mitt liv nu är oerhört roligt och underbart.

Samtidigt förstår jag att det är ett steg vidare i livet som man måste ta. Jag blickar framåt mot hösten. Då kommer jag att befinna mig i Frankrike, där jag kombinerar studier med arbete. Jag beräknar att vistelsen i Frankrike kommer att bli omkring åtta månader lång. Syftet med den är att lära mig franska, ett underbart språk. Just nu håller jag på att planera den: bestämma var jag ska bo, hur jag ska plugga franska, vad jag ska jobba som och vem som ska hjälpa mig att få jobbet.

Kommentarer

Jo fredag den 21 mars 2008 kl. 12.51:

Ja, det stämmer bra det! Träffade henne senast häromdagen. Kom på att jag typ vet vem du är med... Också medlem av elevrådet?

Tackar, alltid trevligt att få konstruktiv kritik om bloggen. Dessutom är det roligt att höra att du tycker om den. Jag gör mitt bästa ;) Ha en trevlig Påskhelg nu.

Anders Törnkvist fredag den 21 mars 2008 kl. 14.55:

Världen är ibland liten. Visserligen hittade jag till din blogg, tack vare en länk från Elins blogg, men jag har flera gånger den här månaden fått erfara att världen är liten.

Min fråga är hur du hinner med att skriva så ofta... Trevligt för dina läsare i varje fall.

Tack detsamma! :)