Välbehövd paus

Publicerad onsdag den 19 mars 2008 kl. 20.45

Ibland blir det lite mycket. Vid vissa av dessa tillfällen krävs det någon dags paus för att orka med. Den senaste tiden har det varit väldigt mycket för mig. Jag är ledsen att bloggen blivit lidande. Dags för mig att skärpa till mig! Jag ska se till att dela med mig av mina tankar och mitt liv lite oftare.

Tack alla ni som läser min blogg trots att det är "lite dåligt med uppdateringar" som en del brukar uttrycka det. Måste säga att jag blev väldigt glad av att se att jag hade 149 besökare (unika IP-adresser) på bloggen igår. Nytt rekord! Det kan jämföras med ett genomsnitt på 57 unika IP-adresser per dag i mars och det tidigare rekordet: 98 unika besökare.

Kommentarer

Jo onsdag den 19 mars 2008 kl. 21.08:

Tackar tackar! Jag jobbar på det. Tyvärr måste jag ju erkänna att du verkar ha fler läsare än vad jag har. ;) Men jag jobbar på det. Hur känner du Elin?

Anders Törnkvist fredag den 21 mars 2008 kl. 12.39:

Johanna! Som läsare av din blogg möts man alltid av en massa nya bloggposter varje gång man tittar in. Jag är mycket imponerad.

Vad gäller Elin går vi i parallellklasser på Tingsholm, hon samhäll och jag natur. Ser varandra ofta i skolans lokaler, inte minst i det nya elevrådsrummet som Elin inrett så fint. Förresten har jag nu kommit på varför jag kände igen dig på fotot, läste gamla bloggposter, du och Elin har ju gått i samma klass =)