Påsklovet börjar redan närma sig sitt slut

Publicerad onsdag den 26 mars 2008 kl. 21.02

Knappt har man insett att man har lov förrän det är slut. Tiden går så fort på ett lov: en del jobbar, några pluggar och resten vilket inkluderar mig gör, hm, ingenting alls? Nej, tiden försvinner väldigt snabbt för mig. Mina dagar är fulla med massor av aktiviteter. Ändå skulle jag vilja hinna med mer. Här ett axplock av mitt lov hittills:

  • Träffat kusinerna i Värmland under påskhelgen
  • Haft filmkväll hemma hos mig (kanske lite väl länge när mina föräldrar redan gått upp när vi avslutar den?)
  • Riskutbildning och körkortsteori, en heldag
  • Besökt frisören
  • Bokat körlektioner på körskolan
  • Beställt frack till studenten
  • Handlat tröjor

Härnäst? Då är det framför allt projektarbetet som ska ordnas.

Kommentarer

Fredrik =) torsdag den 27 mars 2008 kl. 10.12:

Neej, lovet får inte ta slut än. Blir förbannad. Tiden försvinner så snabbt...