Högskoleprovet i morgon den 5 april

Publicerad fredag den 4 april 2008 kl. 18.56

I likhet med 42 690 andra personer har jag anmält mig till morgondagens högskoleprov. Om jag förbättrar mig från i höstas kan resultatet komma att spela roll vid antagningen till en utbildning i framtiden. Eller kanske inte, det beror på vilken utbildning jag söker (och naturligtvis vilka andra som söker den). Oavsett vilket blir det väldigt kul att skriva högskoleprovet i morgon.

Förväntningarna är höga. Har jag under det senaste halvåret lyckats förvärva kunskaper och förmågor så att jag förbättrat mig? Det återstår att se. Jag hoppas det.

För övrigt kommer runt 270 personer att få 2,0, vilket tillåter runt 13 fel. Har man fler fel, vilket övriga provdeltagare (dvs. 99,4 %) har, minskar den normerade poängen snabbt.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.