Närmare, men inte tillräckligt mycket närmare

Publicerad lördag den 5 april 2008 kl. 17.19

Nyss hemkommen efter Högskoleprovet. Efter att ha jämfört mina svar med facit, kan jag konstatera att jag visserligen förbättrat mig från i höstas, men att jag inte nådde hela vägen fram till mitt mål. I sammanhanget bör dock tilläggas att jag inte tränat specifikt inför Högskoleprovet. Som tidigare gäller att orddelen var den provdel som gick sämst för mig. Om jag hade ett större ordförråd, genom att antingen tillhöra den äldre generationen, läsa fler böcker eller annars plugga specifikt inför orddelen, och på så sätt lyckades skrapa ihop några extra poäng, skulle jag lyckas nå mitt mål. Nåväl, jag är nöjd med mitt resultat ändå. Jag gjorde mitt bästa i dag, och det är det som räknas. Vill man få toppresultat får man förbereda sig mer innan provtillfället.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.