Förkyld. Inget dödsstraff för USB-minnesstöld

Publicerad söndag den 6 april 2008 kl. 23.00

Jag har drabbats av en förkylning. Kanske var det någon som lade märke till det på provet igår? Om jag hade varit en person som tycker om att bortförklara sina motgångar, skulle förkylningen ha varit till min fördel. Emellertid är jag inte det. Faktum är att jag tycker riktigt illa om personer som ständigt försöker bortförklara sina misslyckanden.

För övrigt har jag ikväll kommit fram till att jag och EH har flera likheter: ingen av oss har orddelen på Högskoleprovet som favorit och vi har båda blivit av med ett USB-minne. Nu har mitt USB-minne varit borta ett ganska bra tag, och jag hyser inga större förhoppningar på att få tillbaka det. Tyvärr.

Det är tråkigt att en oärlig människa fått tag på det, och det måste det vara, annars skulle minnet ha hittat rätt nu. För det första utgjorde minnet en backup av många viktiga dokument som sedermera försvann från min dator på grund av ett datorvirus. För det andra känns det jobbigt att köpa ett nytt, varför jag ännu inte efter ett par månader gjort det. Jag hoppas innerligt att den som har mitt USB-minne snarast lämnar tillbaka det. Ändå vill jag inte gå lika långt som EH och kräva dödsstraff för denna stöld. Däremot skulle jag inte bli ledsen om mitt USB-minne infekterat tjuvens dator med virus så att denna för alltid blivit obrukbar.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.