Äntligen inlämnat – skönt

Publicerad måndag den 9 juni 2008 kl. 07.08

Nu kan jag äntligen sanningsenligt säga att jag slutfört min gymnasieutbildning. Trots att jag tog studenten för mer än två veckor sedan, har jag för bara några minuter sedan skrivit klart och lämnat in min absolut sista inlämningsuppgift i gymnasiet. Det rörde sig om en fördjupningsuppgift för både Religionskunskap A och Svenska B. Nu var det verkligen hög tid att lämna in, för enligt uppgift kommer betygen flyga iväg till Högskoleverket om redan några timmar.

Hur kommer det sig att jag lämnar in först i dag? Tre resor utomlands de senaste två månaderna har bidragit till detta. Men också mitt engagemang i föreningar och mitt intresse för idrott med mera. Körkort. Studenten. Utan tvekan skulle jag ha kunnat lämna in innan studentdagen, men ibland, precis som den här gången, känns det mer aktuellt att prioritera andra saker.

I sommar kommer jag att jobba som semestervikarie på en demensavdelning i Ulricehamn. Oroa er inte över att behöva läsa om vardagen på min avdelning, oavsett om sekretesslagen ger möjlighet till det eller inte har jag bestämt mig för att inte skriva om detta. I dag ska jag på brandutbildning och på onsdag går jag bredvid.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.