Aix-en-Provence hösten 2008

Publicerad tisdag den 29 juli 2008 kl. 18.14

Nyfiken på vad jag gör i höst? Nu är det bestämt. Jag flyttar till Aix-en-Provence i slutet av augusti. Jag kommer att läsa franska i denna studentstad genom ett samarbete med Braheskolan (Visingsö Folkhögskola) och språkskolan IS i Aix. Jag stannar fram till jul, då jag räknar med att flyga hem igen.

Kanske är det så att du också ska plugga i Aix i höst? Hör gärna av dig i så fall. Jag skulle tycka det var jätteroligt att innan resan få kontakt med dig.

Huvudsyftet med resan är att lära mig franska. Jag tänker därför i så hög utsträckning som möjligt att prata franska, varför svenska kompisar kanske inte är att föredra. Ändå tror jag det vore utmärkt att ha svenska vänner i Aix som ett komplement. Vi kan ju prata franska med varandra också!

Kommentarer

fredag den 31 juli 2009 kl. 18.44:

Hej! Såg ditt inlägg om skolan och har själv funderat på att gå där i vår. Är du nöjd med skolan och kurserna osv? Ordnade du eget boende eller bodde du inackorderad? Vore jättekul att höra om dina erfarenheter! Mvh, Erica

Anders Törnkvist lördag den 8 augusti 2009 kl. 21.22:

Hej!

Jag var mycket nöjd med skolan och trivdes väldigt bra under min tid i Aix-en-Provence. Jag bodde i en värdfamilj som jag fann genom IS. Du får gärna skriva ett mejl till mig, så kan jag skriva om mina intryck och erfarenheter lite fylligare. Bästa hälsningar Anders

Madeleine söndag den 7 mars 2010 kl. 14.09:

Hej! Här kommer en med samma fråga som ovanstående, hehe. jag är en 19-årig tjej som också gärna skulle vilja veta mer om hur det var, ska nämligen söka till den kursen nu i höst tänkte jag. vart kan jag få din mailadress? :)

mvh
Madeleine

lördag den 8 maj 2010 kl. 17.15:

Hej! Jag heter Alexandra och är 20 år. Även jag är intresserad av att söka kursen till hösten. Vore kul att få veta mer om den från en som vet hur det är:)

e-post:b***********@h******.com
Mvh. Alexandra