Telefonnummer via Skype

Publicerad onsdag den 30 juli 2008 kl. 19.18

Trots att jag inte bor i Göteborgsområdet, har jag numera ett telefonnummer med riktnummer 031. Jag har helt enkelt tecknat ett abonnemang hos Skype, vilket jag tror kommer att bli ett av mina bästa köp någonsin. För lite mindre än femhundra kronor ingår, förutom telefonnumret, fria samtal till fasta telefoner i princip hela Europa. Det tror jag att jag kommer få stor användning för i Frankrike.

Det blir ungefär som ett hemtelefonnummer, eftersom jag i Aix kommer att ha tillgång till Internet mestadels hemma, med undantag för i skolans lokaler, men där kommer jag antagligen ha annat för mig än att prata i telefon. Telefonnumret hittar ni här, där jag även kommer att publicera mitt franska mobiltelefonnummer så fort som jag skaffat det.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.