Bowling min nya grej?

Publicerad fredag den 8 augusti 2008 kl. 21.08

Kanske kan bowling bli ett nytt intresse? Senast jag bowlade var för flera år sedan, bortsett från nu för några dagar sedan på det internationella ungdomsutbytet. I dag åkte jag till bowlinghallen efter jobbet och spelade två serier. Jag tror att de tips som jag fick hjälpte mig på vägen. Resultatmässigt ligger jag på en mycket låg nivå, men 140 poäng är ändå en klar förbättring från tidigare.

Tänkte ni förresten på att när klockan i morse slog om till 08:08:08 att det var något speciellt med denna sekund. Något sådant inträffar nämligen inte igen förrän 366 dygn, en timme, en minut och en sekund senare. Dagens datum kan skrivas 08-08-08, och således kan hela dagen sägas vara speciell. Som ni kanske noterat i tidningarnas nätupplagor, har ovanligt många par valt att gifta sig eller ingå registrerat partnerskap i dag. Sydsvenskan uppger att svenskarna ändå inte kan mäta sig med kineserna, där uppskattningsvis 8 000 kinesiska äktenskap sägs ha ingåtts. Åttan anses på många håll bringa lycka och välstånd. I liggande form symboliserar den evigheten. Men ska man verkligen tro på att sådant har någon inverkan på äktenskapets eller partnerskapets utveckling? Mitt svar blir att eftersom det för aktörerna kan antas ha betydelse, kommer det antagligen det i viss mån påverka framtiden.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.