Joggarna skyr kylan och blåsten

Publicerad måndag den 24 november 2008 kl. 17.30

Som i ett slag verkar joggarna i parken ha försvunnit. Jag misstänker starkt att det är kylan och blåsten som avskräcker många av dem som brukar utgöra mina kamrater i den annars välbesökta parken. Av dem som trotsar kylan har nästan alla heltäckande kläder, till och med jag själv har nu fått ge efter. Kylan och blåsten väger tungt. Jag tycker att det känns som att det har gått alldeles för fort. Knappt 10 grader här i Aix-en-Provence när det är som varmast på dagen är i och för sig ingenting mot kylan hemma i Sverige som jag hör ryktas om på telefon, men det känns ändå väldigt kallt. Jag antar att det beror på att jag blivit bortskämd med det sydfranska klimatet under denna höst.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.