Alltid i tid

Publicerad tisdag den 25 november 2008 kl. 16.08

Tid

Jag är en tidsoptimist och har varit det så länge som jag kan minnas. Jag tycker alltid att jag har tid till att göra några extra saker när jag har en tid att passa, trots att det inte är möjligt. Att komma i tid till lektioner anses i Frankrike vara mycket viktigt. Franska vänner har berättat för mig hur de mötts av "Hej, hej då!" och en igensmälld dörr av deras lärare när de kommit försent. I Sverige ser situationen inte alls likadan ut, i varje fall inte enligt mina erfarenheter. Jag kan med glädje berätta att jag lyckats komma i tid till samtliga mina lektioner sedan den andra veckan denna hösttermin. Att det ibland inte skiljer mer än någon halvminut har ingen betydelse. Härligt!

Kommentarer

måndag den 1 december 2008 kl. 22.40:

Hej anders!!!
Saknar dig. Call me! vi måste prata om allt kul du upplever och allt medeltråkigt jag går igenom här i Ulricehamn.
Ha det bäst!!!
/ Saranda