Julkalendern 2008: Skägget i brevlådan

Publicerad onsdag den 3 december 2008 kl. 14.55

Skägget i brevlådan

Få julkalendrar kan matcha Mysteriet på Greveholm från 1996. Årets julkalender Skägget i brevlådan i SVT verkar efter tre avsnitt i dag den 3 december 2008 vara i toppklass, naturligtvis inte i samma klass som Mysteriet på Greveholm men mycket bättre än många tidigare julkalendrar i SVT. Skägget i brevlådan är en både komisk och spännande historia med stark julkoppling. Perfekt!

Att se på julkalendern är en tradition. Sedan jag var liten har jag sett varje års julkalender. Jag tror att det är därför som julkalendern är speciell för mig. Varje dag i december fram till julafton ser jag fram emot nästa avsnitt. Julkalendern ger mig julkänslor och förbereder mig inför julen, eftersom den påminner mig om julen tidigare år.

I en lägenhet med ingenjörsverkstad bor Renée (Sandra Huldt), Lage (Anders Johansson) och Klas (Måns Nilsson) och det är de som utgör huvudpersonerna. Manus är skrivet av Måns Nilsson och Kalle Lind. Missa inte julkalendern och julstämningen! Att se på den från södra Frankrike som jag gör går mycket bra, dock med ett stort undantag: snön saknas här utomhus.

Kommentarer

Niklas C fredag den 5 december 2008 kl. 11.44:

Hej hopp anders, jätteskumt, men ylva och daniella kommer in på uran.nl men inte jag. skulle du kunna kika påt tror du.

Är nämligen bra om infon på sidan stämmer nu när vi spridit adressen :P

niklas.carlborg1@utb.ulricehamn.se

Anders Törnkvist fredag den 5 december 2008 kl. 14.48:

Hej hopp käre ordförande!

Det är precis som du säger mycket skumt. Jag är glad över att kunna berätta för dig att det inte berodde på att webbsidan helt enkelt inte tyckte om dig, då hade det varit svårt att hitta en lösning. Efter tio sekunders felsökning borde du nu kunna logga in till Ulricehamns Relativt Allvetande Naturares webbsida igen. I det e-brev som jag nyss skickade till dig har jag förklarat det simpla felet.

Lycka till, vi hörs
Anders