Så infann sig den 19 januari

Publicerad söndag den 1 februari 2009 kl. 20.42

Den stora stunden infann sig efter lång väntan. Tåget till Lund kom fram kraftigt försenat, men att komma i tid till uppropet hade jag ändå inte några problem med. När studievägledaren under uppropet på Läkarprogrammet kommit fram till mitt namn på listan, klämde jag i ordentligt för att mitt ja-rop säkert inte skulle missas.

Efter två veckor på vandrarhem utanför Lund är jag nu hemma i Ulricehamnstrakterna på besök. I morgon flyttar jag in i mitt studentkorridorsrum i Lund och kan då kalla mig Lundabo på riktigt. De två första veckorna i Lund har varit fyllda med nollning, ännu har jag knappast hunnit plugga någonting alls. Stämningen hos oss alla nya ettor är naturligtvis på topp! Nollningen har varit väldigt trevlig och uppskattad. Stort tack till alla engagerade faddrar!

Det återstår nu 218 veckor på min läkarutbildning. Flera som jag har pratat med vittnar om att denna tid för dem varit den roligaste tiden i deras liv. Nu befinner jag mig i konstant lyckorus.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.