Samma visa för studera.nu

Publicerad onsdag den 15 april 2009 kl. 22.37

I dag är det sista dagen för att anmäla sig till högskolestudier med start höstterminen 2009. Precis som de senaste gångerna håller inte studera.nu måttet under de sista timmarna den sista ansökningsdagen. Tidigare gånger har man valt att därför förlänga ansökningstiden, och det känns troligt att så även blir fallet denna gång. I skrivande stund ligger webbsidan helt nere ibland och andra gånger tar det väldigt lång tid att ladda webbsidan. Det känns lite (o)lustigt att man inte lär sig av tidigare misstag. Givetvis är det sant att webbsidan utsätts för stora påfrestningar den sista ansökningsdagen. Att vänta in i det sista med att bestämma sig verkar i mina ögon ganska dumt, men självfallet blir det många besök på webbsidan, och till viss del beror påfrestningarna även på sabotage. Argumentet om stora påfrestningar kan emellertid inte användas till att försvara de uppkomna problemen i dag, eftersom de tekniskt ansvariga vid det här laget borde ha förbättrat webbsidan i tillräcklig omfattning.

DN, Sydsvenskan, Svenska dagbladet

Kommentarer

Elin torsdag den 16 april 2009 kl. 09.10:

Haha, jag hatar att vara ute i sista minuten, men igår ville jag in och ändra min ansökan, men det gick inte! Blev ganska sur, men nu upptäckte jag att det är förlängt t.o.m. 12.00 idag! :)

Elin fredag den 17 april 2009 kl. 13.46:

Sv: Tack så mycket du :) Ska ta in dina tips, tror nog faktiskt att de är de felen de flesta gör. Speciellt att man inte har tillräckligt med uppmärksamhet!

Saranda onsdag den 3 juni 2009 kl. 21.19:

dags att skriva igen anders!!! inte kul när du inte uppdaterar. Give me some news!