Yippie, det snöar!

Publicerad söndag den 13 december 2009 kl. 13.54

Tänk att det snöar i dag – i Lund! Här säger alla att jag kommer få klara mig utan snö, men tji fick de. Visserligen kommer det kanske sluta snöa snart och kanske kommer snön inte ligga kvar så värst länge, om alls, men det spelar inte mig så stor roll. Jag stannar inte kvar över jul, utan åker hem till mamma och pappa i slutet av veckan. Tack alla som gratulerade mig på namnsdagen! Generellt sett är inte namnsdagar någon stor sak, men just min namnsdag är lite speciell. Ni kommer väl ihåg att det slaskade den 30 november? Anders slaskar, julen braskar. Låt oss hoppas på att det stämmer i år.

Snö kommer det bli för min del. Över nyår åker jag tillsammans med några vänner till Hemsedal. Med oss i bagaget har vi erfarenheterna från förra året. Jonathan och jag har varit där många gånger tidigare, bland annat med slalomklubben Boge där vi båda tränade när vi var yngre. I mars bär det av till Åre med några andra vänner. Snön är min!

Terminen börjar närma sig sitt slut, även om tentorna i latin och på nervsystemet och rörelseapparaten inte är förrän i början av januari. Personligen skulle jag föredra att göra som bland annat Lunds Tekniska Högskola, där tentorna klaras av före julafton och man, såvida man inte skriver någon omtenta, kan vara helt ledig under jullovet och börja med de nya kurserna efter nyår. Höstterminen har gått otroligt fort. Det känns ändå som att jag har hunnit med mycket utöver studierna, som filmkvällar, middagar, gymmande och övrigt idrottande, besök i Ulricehamn, Linköping, Göteborg, Köpenhamn och Stockholm och engagemang i Unga Forskare bland annat som projektledare för årets introduktionskurs i Lund. Nu återstår innan jag lämnar Lund några få föreläsningar, fyra PBL-möten, en middag, julstädning och julklappsinköp.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.