Julafton närmar sig

Publicerad fredag den 18 december 2009 kl. 09.31

Det lider mot jul. I dag är det knappt en vecka kvar. Julstämningen är redan på topp. Det snöar för fullt ute. Jag önskade mig snö och här fick jag den på riktigt. Kanske kom den lite väl fort, men jag är ändå nöjd. Mitt rum är julpyntat med bland annat en julstjärna och två adventsljusstakar. Jag har fått flera vackra julkort. Det snyggaste julkortet i år som hittills kommit till mig kom från mamma och pappa. På senaste lektionen i latin sa vi "felicem natalem Christi". Knäcken som jag gjorde i går blev perfekt och i dag bjuder jag mina PBL-vänner på den. Jag har fått några julklappar i förskott, bland annat på julklappsbytet med några vänner, där jag fick en jättefin äggkopp med läkarmotiv, och en härligt grön miniräknare av min frisör. I morgon åker jag hem till mamma och pappa och julhandlar. På måndag julhandlar jag med några kompisar i Borås. Julafton närmar sig verkligen.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.