Första paret skor som jag köper på nätet

Publicerad fredag den 8 januari 2010 kl. 22.49

Mina nya skor

Av en ren slump hittade jag i dag Nikes egen webbutik och föll för funktionen att designa mina egna skor. Visst var jag lite skeptisk till en början, men efter en kvart var jag ganska nöjd med de nya joggingskorna jag hade knåpat ihop på egen hand. I kassan visade det sig att skorna enbart kunde levereras inom USA. Jag hade nästan gett upp hoppet när jag med min vän Google fann den motsvarande europeiska webbutiken. Sagt och gjort, låt oss hoppas att jag tycker skorna ser lika snygga ut när de kommer i brevlådan om några veckor. Utseendet på en joggingsko har egentligen ingen betydelse. Produkten att designa sina skor innebär inte mycket mer än att man kan skriva sitt eget namn på dem och välja några färger. För i övrigt är skon precis som vanligt, låt vara att den garanterat är nytillverkad. En intressant funktion var att det var möjligt att välja olika storlekar på vänster- och högerskon, något som få skoaffärer skulle gå med på. Vad har då gemene man för nytta av detta? Inte mycket erkänner jag, men någon annan som också behöver olika skostorlekar på grund av olika storlek på fötterna blir nog precis som jag riktigt glad.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.