Härna Lawn Tennisklubb

Publicerad söndag den 24 januari 2010 kl. 13.12

Härna Lawn Tennisklubb logga

Härna Lawn Tennisklubb är min modersklubb. I sexårsåldern började jag träna i klubbens regi. Under terminerna höll vi till i HLTK-hallen som ligger vid Hökerums skola. På somrarna kunde vi spela på grusbanan i Härna, bara ett stenkast från klubbstugan, ja inte särskilt många stenkast hemifrån mig heller. Jag vågar påstå att vi har Sveriges lägsta avgifter för banhyra, inomhus kostar det för ungdomar 25 kronor per timma och på grusbanan är det gratis för medlemmar medan övriga betalar tio kronor per timma. Traditionen under många år var tennisläger i Tvååker. Alla som varit med vet vad sockerbitskrig innebär. De vet också att det är årets roligaste läger jag pratar om. Sommaren 2008 provade vi på att hålla tennislägret i Alingsås i stället och det föll väl ut och även förra året hölls klubbens läger där. Jag blev inget proffs i tennis men Härna Lawn Tennisklubb är klubben som ligger mig varmt om hjärtat.

Numera har klubben en webbsida http://www.harnalawn.tk/ och en Facebook-grupp.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.