Lagom med fysisk aktivitet

Publicerad måndag den 1 februari 2010 kl. 09.49

Det är nyttigt med fysiskt aktivitet. Jag anser det vara synnerligen viktigt för att människor ska må bra. Alla behöver inte springa en mil varje dag, det är inte ens att rekommendera. Lagom med motion är däremot något att eftersträva, precis som Horatius förespråkade den gyllene medelvägen. Sedan två veckor tillbaka är min egen träning igång. Träningen består en vecka av två spinningpass, löpning två kvällar och gymmande tre förmiddagar. Det är vettigt att sätta upp egna mål och se sin egen utveckling, precis som i filmen Marathon Man. På torsdag anländer mina nya löparskor som jag beställde i januari. När våren kommer tänker jag byta ut ett av spinningpassen och ett gympass mot två cykelpass utomhus. För vad är det egentligen som slår den friska luften och den vackra naturen?

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.