Mina egendesignade skor i olika storlek är här

Publicerad fredag den 5 februari 2010 kl. 21.11

Mina nya skor

För ett tag sedan berättade jag om paret joggingskor som jag designade på egen hand. I dag precis fyra veckor senare har de levererats efter att ha tillverkats i Nikes fabrik. De passade perfekt, vilket till den största delen var ren och skär tur eftersom jag inte hade prövat just den modellen tidigare. De var underbart sköna att springa i. Produkten att designa sina skor innebär inte mycket mer än att man kan skriva sitt eget namn på dem och välja några färger, men även om jag tycker det är en smula onödigt känns funktionen fräck! Nu har mina skor precis de färger jag vill ha och bär mitt namn, men vänster- och högerskon tillverkades också i olika storlek vilket gör att de passar perfekt på mina fötter!

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.