Sju timmar i minusgrader för Lundakarnevalen 2010

Publicerad måndag den 8 februari 2010 kl. 20.55

Utomstående trodde att vi var galna. Eller att det var strejk på gång. Tusentals studenter stod i går i kö till uppropet för Lundakarnevalen 2010. Tio av tolv i min korridor var där och de flesta av mina vänner i Lund likaså. Det var några minusgrader kallt, men vad gjorde väl det när det vankades möjlighet till gratisarbete? Några började till och med att köa kvällen före. Mina kompisar och jag ställde oss i kö vid åtta-nio-tiden. Trots att insläppet inte började förrän klockan 12, var det alldeles för sent. Vi trängde oss inte som åtskilliga gjorde, även om tanken någon gång kändes lockande när det började bli kallt. Hur är det egentligen med moralen, Sanna och Max? Efter sju timmars köande i minusgrader kom vi slutligen in för inskrivning. Var det värt det? Jag hoppas det.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.