Lundakarnevalen ger effektivt tentapluggande

Publicerad fredag den 14 maj 2010 kl. 20.46

Full fart framåt i böckerna
Full fart framåt i böckerna.

Så här i slutet på terminen när det känns att det snart är sommar är det dags att öka tentapluggandets effektivitet så mycket det går. Inte minst på grund av att det är Lundakarnevalen Tjugotio nästa helg. Som jag berättade om i början av terminen köade jag nästan en hel dag för att få arbeta utan betalning under karnevalen. Det kommer att bli riktigt roligt. För en månad sedan var jag utklädd i tomteluva och sålde Rätt-&feljournelen, karnevalstidningen, med Martin och fick många leenden tillbaka (var det måhända åt oss de skrattade?). Vi träffade bland annat på en kvinna som berättade om hur hon träffat sin man på Lundakarnevalen för omkring tjugo år sedan. Visst är Lundakarnevalen underbar?

Efter mina tentor i anatomi, histologi, fysiologi och klassiskt latin väntar mitt sommarlov. I år har jag inte sökt något sommarjobb alls och tänker i stället ägna sommaren åt att umgås med familjen, släkten och vännerna. I sommar kommer jag att börja träna med mina rullskidor på riktigt, inför Vasaloppet nästa år. Julis höjdpunkt lär vara kursen i fallskärmshoppning som jag ska gå tillsammans med Jonathan och Emil. I slutet av sommaren siktar jag på att ha skjutit upp för jägarexamen. Det skriftliga provet klarade både Emil, Ingrid och jag galant i påskas. Slut med bloggandet och återgång till pluggandet!

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.