Nu är det vintertid

Publicerad söndag den 31 oktober 2010 kl. 13.41

Snö i Val Thorens

Nu är det vintertid. Att det inte längre är sommar har kylan den senaste tiden visat. Redan har det snöat i Skåne, även om snön då smälte i samma sekund som den kom i kontakt med marken. Snart kommer nog snön som ligger kvar. Jag längtar faktiskt efter snö, det är redan ljust så kort tid av dagen att vintern känns nära. I början av nästa år bär det efter tentan av till Val Thorens för en veckas skidåkning tillsammans med vänner i Lund och Ulricehamn. Det blir nytt med franska Alperna för min del och mina förväntningar är höga på skidåkningen i Val Thorens. Resan kommer att bli fantastisk!

Den extra timmen gjorde gott för mitt saldo på sömnkontot. Flexsaldot är åter på noll igen, efter många sena kvällar under veckan. Vred du förresten tillbaka dina klockor i natt? Jag ställde om mitt armbandsur innan jag somnade, men mina andra klockor brydde jag mig inte om eftersom de ordnade växlingen själva. Finessen sparade mig flera minuter, se hur tekniken underlättar vår vardag!

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.