Dags för längdskidor till skolan?

Publicerad onsdag den 24 november 2010 kl. 13.15

Vasaloppet går av stapeln söndag den 6 mars 2011. Fler än 15 000 åkare är anmälda och jag är en av dem. Utan att ha åkt längdskidor tidigare anmälde jag mig i våras och nu är jag alltmer taggad för varje dag som går. Mina nya längdskidor är på väg och med snön som faller utanför lär det inte vara några problem att använda dem. Kanske skulle man börja åka längdskidor till skolan när det ligger snö på marken? Jag tror inte det tar mycket längre tid än bussen i morse, kollektivtrafiken i Skåne är tveksam en snöig dag som denna. Det känns som att jag är så sugen på att prova mina nya skidor att jag kan åka även om snön har försvunnit när jag får dem och det är barmark. Emellertid är det så mysigt med snön att jag trots nackdelarna hoppas att den stannar ett tag.

Det finns inga kommentarer. Skriv en kommentar.